Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!

Om medicijnen effectief te laten zijn, moeten ze op de juiste momenten en in de juiste dosering worden ingenomen. Bij gebruik van meerdere medicijnen kan dit lastig zijn. Daarom bieden wij de medicijnrol: een reeks plastic zakjes waarin medicijnen zitten die tegelijkertijd moeten worden ingenomen.

Voorne aan Zee

Is de medicijnrol iets voor u?

Als u dagelijks meer dan vijf geneesmiddelen gebruikt en soms vergeet ze in te nemen of verkeerde tijden kiest, kunt u bij uw apotheek de medicijnrol aanvragen. We beoordelen of deze geschikt voor u is en vragen toestemming aan uw arts. Na goedkeuring, bespreekt een apothekersassistente uw medicijngebruik met u en verpakken we uw geneesmiddelen per innamemoment in een rol. Deze rol wordt wekelijks of tweewekelijks geleverd, afhankelijk van uw zorgverzekering, en u kunt deze ophalen in de apotheek of thuis laten bezorgen.

Direct aanmelden

Onze locaties

Samen vormen we een krachtige alliantie van samenwerkende apotheken, gekenmerkt door een uitgebreid en deskundig team van professionals. Als toekomstgerichte apotheken zetten we ons in om altijd voorop te lopen in zorgverlening. Wij bieden als dé apotheek van de toekomst 7 dagen per week uitgebreide zorg, ondersteund door ruime openingstijden.

Zoek uw apotheek

Apotheek

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar! Wij nemen de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u weg.

Ontdek onze diensten

Locaties Locaties

Een netwerk van samenwerkende apotheken in de omgeving van Hellevoetsluis met een groot en deskundig team.

Bekijk het overzicht