Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!

Is het voor u nu niet mogelijk om tijdens onze openingstijden uw medicijn af te halen? Wij begrijpen dat u toch uw medicijnen nodig heeft. Wij hebben op locaties in Hellevoetsluis een afhaalautomaat waar u 24 uur per dag uw medicijnen kunt afhalen. U zit hierdoor niet vast aan onze openingstijden maar kunt toch uw medicijnen op een locatie bij u in de buurt afhalen.

Hoe werkt de afhaalautomaat? 

Als wij een recept voor u binnen hebben gekregen en dit verwerkt hebben, zullen wij uw medicijnen in de afhaalautomaat plaatsen, mits dit past en kan*. Op dat moment krijgt u een SMS-bericht met een code. Uw medicijnen zullen hierna voor 72 uur in de afhaalautomaat zitten. De code kunt u bij de afhaalautomaat invoeren waarna uw medicijnen uitgeleverd zullen worden. Bent u later dan 72 uur? Dan zal uw code niet meer werken. U kunt uw medicijnen nog wel ophalen in de apotheek.

* Let op! Grote pakketten en koelkastproducten kunnen niet in de afhaalautomaat. U krijgt een SMS-bericht met meer informatie.

Voorne aan Zee Apotheken

Altijd uw medicijnen ophalen, ook buiten openingstijden!

Wilt u profiteren van het gemak van onze 24/7 afhaalautomaat? Het is eenvoudig om u aan te melden en te starten met het gebruik van deze flexibele service.

Direct aanmelden

Onze locaties

Samen vormen we een krachtige alliantie van samenwerkende apotheken, gekenmerkt door een uitgebreid en deskundig team van professionals. Als toekomstgerichte apotheken zetten we ons in om altijd voorop te lopen in zorgverlening. Wij bieden als dé apotheek van de toekomst 7 dagen per week uitgebreide zorg, ondersteund door ruime openingstijden.

Zoek uw apotheek

Apotheek

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar! Wij nemen de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u weg.

Ontdek onze diensten

Locaties Locaties

Een netwerk van samenwerkende apotheken in de omgeving van Hellevoetsluis met een groot en deskundig team.

Bekijk het overzicht