Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!

Bij onze apotheek bieden we meer dan alleen medicijnen. Ons medicijnconsult is er om u de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Of u nu te maken heeft met complex medicatiegebruik, vragen heeft over uw medicijnrol, op zoek bent naar alternatieven voor niet-beschikbare medicijnen, of behoefte heeft aan medische hulpmiddelen en reizigersadvies, onze deskundige apothekers staan voor u klaar. We bieden ook deskundig advies over zelfzorgmedicatie en huidverzorging. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit, en we zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het zorgen voor uzelf.

Apotheek Voorne aan Zee medicijnconsult

Medicijngesprek

Een medicijngesprek kan helpen om te voorkomen dat medicijnen verkeerd worden gebruikt, wat vervelende situaties kan veroorzaken en gevaarlijk kan zijn. Het komt vaker voor bij mensen die meer dan vijf medicijnen gebruiken. We voeren dit gesprek met u om uw veiligheid te waarborgen. Dit kan plaatsvinden in de apotheek of bij u thuis.

Vraag het direct aan onze deskundigen. Stuur ons alvast uw vraag via ons contactformulier.

Stuur ons uw vraag

Onze locaties

Samen vormen we een krachtige alliantie van samenwerkende apotheken, gekenmerkt door een uitgebreid en deskundig team van professionals. Als toekomstgerichte apotheken zetten we ons in om altijd voorop te lopen in zorgverlening. Wij bieden als dé apotheek van de toekomst 7 dagen per week uitgebreide zorg, ondersteund door ruime openingstijden.

Zoek uw apotheek

Apotheek

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar! Wij nemen de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u weg.

Ontdek onze diensten

Locaties Locaties

Een netwerk van samenwerkende apotheken in de omgeving van Hellevoetsluis met een groot en deskundig team.

Bekijk het overzicht