Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!

Apotheek van de toekomst

Als apotheek van de toekomst vinden wij dat de zorg die het gebruik van een geneesmiddel met zich meebrengt, passende aandacht verdiend. Deze aandacht willen wij geven door zeven dagen per week geopend te zijn met de ruimste openingstijden in de omgeving. Daarnaast hebben wij door heel Hellevoetsluis spreekkamers waar u binnen kunt lopen om antwoorden op uw vragen te krijgen.

Persoonlijke medicijnbegeleiding aan huis

Ook komen wij al zes jaar lang bij u aan huis om u bij het gebruik van uw medicijnen te begeleiden. Thuis heeft u de meeste privacy, voelt u zich het meest op uw gemak en het is de plek waar het geneesmiddel ook daadwerkelijk gebruik wordt. Hierdoor kunnen wij thuis de best mogelijke begeleiding bieden. Wij komen aan huis voor antwoord op uw vragen, een medicatiebeoordeling om te zien of uw medicatie nog passend is, een farmacogenetische test wanneer u bijvoorbeeld veel bijwerkingen ervaart, hulp bij inhalatie-medicatie maar ook andere gezondheidschecks. Dit alles geeft ons de mogelijkheid om u persoonlijke begeleiding bij uw medicijngebruik te bieden.

Apotheek Voorne aan Zee

Zorgeloze medicatie: Van recept tot thuisbezorging

Naast de zorg rondom het geneesmiddel willen wij ook graag de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u wegnemen. Zo kunnen wij uw medicatie gratis thuisbezorgen op een moment dat het u uitkomt. Bovendien kunnen wij met onze herhaalservice voor u de recepten bij uw huisarts regelen en uw medicijnen leveren wanneer ze bijna op zijn. Tevens kunnen wij een medicijnrol voor u verzorgen wanneer u veel medicijnen gebruikt en dit onoverzichtelijk wordt.

Bekijk onze services

Van Zorg naar preventie: Ons initiatief 'Bewust en Gezond'

Door de ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens de begeleiding aan huis, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er nog een onderdeel van onze zorg ontbrak, preventie. Wij willen u niet alleen begeleiden wanneer u al medicatie gebruikt omdat u klachten heeft ervaren, wij willen ook klachten voorkomen. Dit heeft geleid tot de oprichting van Bewust en Gezond. Zij gaan samen met u aan de slag om uw leefstijl en eetgewoonten aan te passen en ervoor te zorgen dat u zo gezond mogelijk leeft op een manier die bij u past.

Bekijk onze locaties

Apotheek Voorne aan Zee

Vragen of meer informatie?

Wanneer u zelf kleine ongemakken en kwalen wilt bestrijden, hebben wij een gespecialiseerd drogisterijteam klaarstaan dat u kan adviseren over zelfzorgmedicijnen en -artikelen. Zij kunnen u ook helpen wanneer u vitamines of voedingssupplementen nodig heeft.

Neem contact op met een van onze apotheken of stuur ons direct een bericht via het algemene contactformulier.

Stuur ons een bericht

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar! Wij nemen de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u weg.

Ontdek onze diensten

Locaties Locaties

Een netwerk van samenwerkende apotheken in de omgeving van Hellevoetsluis met een groot en deskundig team.

Bekijk het overzicht