Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!

Met ons herhaalgemak-service hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een tekort aan uw medicijnen. Wij nemen de regie over uw medicatievoorraad over, zodat u altijd de juiste hoeveelheid medicijnen bij de hand heeft.

Zorgeloos medicijnbeheer: regelmatig, automatisch, op maat

Wij zorgen ervoor dat uw chronische medicatie maandelijks of driemaandelijks klaarstaat. U heeft de keuze om uw medicijnen op te halen bij de apotheek, uit onze handige afhaalautomaat, of ze comfortabel thuis te laten bezorgen.

Voor chronische medicatiegebruikers zetten we uw medicatie automatisch klaar. Elke drie maanden vragen wij namens u een nieuw recept aan bij uw arts en bereiden wij uw medicijnen voor. U ontvangt van ons een herinnering, telefonisch of via sms, wanneer uw medicijnen klaarstaan.

We begrijpen dat sommige medicatieschema's complex kunnen zijn. Daarom bieden we de optie van een medicijnrol aan. Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat uw medicatiegebruik eenvoudiger en veiliger wordt, vooral bij het hanteren van meerdere medicijnen tegelijkertijd.

Ons herhaalgemak is meer dan een service; het is een toewijding aan uw gezondheid en gemak. Vertrouw op ons voor een ononderbroken en zorgvuldig beheer van uw medicatie, aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Voorne aan Zee Apotheken

Ervaar het gemak van automatische medicijnlevering

Nooit meer zorgen over uw medicatievoorraad! Meld u aan voor onze herhaalgemak-service en wij zorgen voor de rest: van het regelmatig aanvragen van uw recepten bij uw arts tot de levering van uw medicatie, precies zoals u het nodig heeft.

Direct aanmelden

Onze locaties

Samen vormen we een krachtige alliantie van samenwerkende apotheken, gekenmerkt door een uitgebreid en deskundig team van professionals. Als toekomstgerichte apotheken zetten we ons in om altijd voorop te lopen in zorgverlening. Wij bieden als dé apotheek van de toekomst 7 dagen per week uitgebreide zorg, ondersteund door ruime openingstijden.

Zoek uw apotheek

Apotheek

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar! Wij nemen de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u weg.

Ontdek onze diensten

Locaties Locaties

Een netwerk van samenwerkende apotheken in de omgeving van Hellevoetsluis met een groot en deskundig team.

Bekijk het overzicht